top of page

WORKSHOP

DESIGN TIPS

GO BACK

Er du usikker hva slags design du skal sende inn? Eller frykter du at tegneferdighetene dine ikke er gode nok? FRYKT IKKE! I vårt tilfelle er det (nesten) bare fantasien som setter grenser.

Hver deltaker får tildelt en rute på lerretet som passer cirka et teppe på 55 x 55 cm +/-.  (Tidligere: 60 x 80 cm). Hva du ønsker å fylle denne ruten med er helt opp til deg! Designet trenger ikke å være firkantet. Det kan også være ovalt, kjegleformet, ruglete eller en annen organisk form. Alle former er mulige. 

Ønsker du å være på den trygge siden, så er det lurest å lage noe så enkelt som mulig. Kanskje bare noen geometriske flater, eller et smilefjes? Jeg anbefaler å lage noe så enkelt og abstrakt som mulig. Gjerne få farger. Detaljene bør være så store som mulig.

Om du føler et kall for å utfordre deg selv, eller lage noe veldig unikt, så kan du prøve på noe mer avansert. Men har man ingen tufting-ferdigheter fra før av, kan det fort bli vanskelig å lage noe FOR krevende. (Ikke minst blir prisen for kurset høyere, hvor lengre tid du bruker). Så tenk litt nøye over hvor mye du vil gjøre. 

 

Send gjerne inn flere ideer / skisser, så kan jeg hjelpe deg å velge ut noe som er nybegynnervennlig.

Du trenger ingen spesielle tegneferdigheter for dette kurset. Jeg hjelper deg å fikse designet klart for tufting, til slutt. Jeg ønsker bare å se hva din idé er, og hjelpe deg å gjøre ditt eget teppe-design til virkelighet. Så det holder lenge med en enkel blyantskisse på papir. Om du har tilgang til digitale tegneverktøy, så er det like bra å levere inn en helt ferdig idé også! Lever helst designet ditt som en bildefil (JPEG eller PNG). Om du lager skissen for hånd, kan du scanne tegningen, eller fotografere det med mobil / kamera.

(Jeg hjelper deg å tilpasse skissen til tufting). 

Er du helt tom for ideer?  Søk gjerne opp "tufted rug" eller "tufting" på Instagram eller Pinterest, om du trenger inspirasjon. Men HELST ikke send inn et foto av noen andre sitt design. Det er ønskelig at du skisserer (tegner) det selv, for hånd eller digitalt. (Men det er lov å være inspirert av andre).

Det anbefales IKKE å kopiere / stjele andre sine design, eller bruke noe COPYRIGHTED materiale. Send helst inn noe du har laget selv.

Bilde 11.07.2022, 11 17 50.jpg
Bilde 04.07.2022, 10 35 09.jpg
Bilde 11.10.2021, 12 20 35.jpg

TIDLIGERE SKISSER OG DESIGN

Her kan du se noen eksempler på tidligere deltakeres skisser, og hvordan det ferdige resultatet ble etterpå!

class 2, day 6 (37).jpg
Bilde 23.07.2022, 12 31 34.jpg
class 2, day 6 (35).jpg
Bilde 16.07.2022, 12 51 05.jpg
Bilde 09.07.2022, 12 40 54.jpg
Bilde 23.07.2022, 12 30 55.jpg
class 2, day 6 (33).jpg

Fant du ikke det du lurte på?

send gjerne spørsmål til: yo@sosialantenne.no
(eller send meg en PM på Instagram, @sosialantenne)

ingen spørsmål er dumme. spør om hva enn du lurer på angående selve kurser og priser :)

bottom of page